Plus lotto

Det finns så klart andra Lotto spel online än bara Svenska spels Lotto, det finns dock inga andra svenska lottospel online eftersom att Svenska spel har monopol inom Sverige enligt lagen. Men det hindrar inte att man som boende i Sverige kan spela utländska lottospel online. Ett av dem som finns och är riktigt bra är Plus Lotto, det är det allra första onlinelotteriet i världen och man kan vinna stora summor pengar om man har tur. Deras högsta vinst ligger på hela 20 miljoner kronor som man kan vinna i deras dragning varje fredag.

Företaget som står bakom Plus Lotto lanserade lotteriet så tidigt som 1995 och sedan starten har dem kunnat dela ut massor av miljoner i vinster till spelarna. Något som gjort dem extremt populära är att dem är så pålitliga med sina utbetalningar och att deras transaktioner är helt säkra. Dem har nämligen ett certifikat från något som heter Thawte, det betyder att all känslig information som ditt kreditkortsnummer, personuppgifter eller annat aldrig kan kommas åt av en tredje part. Dessutom så är dem så smarta på Lotto Plus att de faktiskt har försäkrat vinsten på sitt lotteri. Det betyder att vinsterna är säkra vad som än kan hända, även om lotteriet skulle få ekonomiska problem så betyder det ingenting för dig som spelare, du kan vinna ändå.

Röda korset

Något som gör att det blir extra roligt att spela på Plus Lotto är att dem varje år skänker väldigt mycket pengar till Röda korset. Så varje gång du spelar hos dem så gör du även en god gärning för de utsatta i världen.

Man kan spela en hel del olika spel på Plus Lotto, både Keno och Plus Bingo, på dem spelen så kan du se direkt om du vunnit eftersom att du spelar i realtid. Dessutom har dem ett så kallat 60 sekunders lotto som heter Pick it samt flera olika skraplotter. Men det som de flesta spelar på är alltså det stora lotteriet som heter Go Lotto.

Go Lotto

Så när man spelar Go Lotto hos Plus lotto så kan man vinna den åtråvärda jackpottvinsten som ligger på 20 miljoner euro. Det är dragning varje fredag och det är inte särskilt svårt att spela alls. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto på Plus Lotto och sedan spela, här gäller det att pricka in 6 nummer och ett bonusnummer av 49 möjliga. En rad kostar 3 euro att spela och man betalar enkelt med kort.